Haber

Kaldırıma bir kar kütlesi düştü; kameradaki o anlar

BİNGÖL’ün Karlıova ilçesinde çatıda biriken kar kütlesi kaldırımda yürüyen yayaların üzerine düştü. Bu anlar güvenlik kamerasına yansırken, ilçe genelinde kar ve buz kütlelerinin kontrollü olarak azaltılması için çalışma başlatıldı.

Karlıova’da yoğun kar yağışının ardından belediye, çatılardaki buz sarkıtlarının tehlike oluşturmaması için ilçe genelinde çalışma başlattı. Çarşı merkezinin çatılarında oluşan buz ve kar kütleleri itfaiye ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde düşürülürken, cadde ve sokaklarda biriken kar toplanarak kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor. İlçe genelinde çalışma başlattıklarını belirten itfaiye eri Ahmet Kanat, “Karlıova’da havaların ısınmasıyla birlikte çatılarda biriken kar yağmaya başlıyor. Tehlike oluşturan buz kütlelerini azaltmaya çalışıyoruz.”

İlçede çalışmalar devam ederken, şu anda temizliği yapılmayan 2 katlı konutun çatısından Hastane Caddesi’ndeki kaldırımda yaya geçidine kar kütlesi düştü. Yaya yaralanmazken, bu anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin daha son anda kar yığınlarından kaçtığı görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu